Onze softwareoplossingen maken de processen in uw organisatie makkelijker, sneller en beter.

Wat is Het Framework?

Een software-ontwikkelplatform dat Efficiency online in eigen beheer heeft ontwikkeld. Hiermee kan zeer snel een werkende semi-maatwerk-webapplicatie worden opgeleverd waaronder een aantal veel voorkomende functies als gebruikersbeheer, rollen en rechten, output en backend functionaliteit.

Het EOL-framework biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bewerken van gegevens. Het datamodel voor het profiel wordt in onderling overleg vastgesteld. De eisen aan de gebruikersinterface worden in overleg afgestemd.

Wat betekent dat in de praktijk?

Wij brengen uw wensen en de situatie in kaart. Op basis van die specificaties genereert ons Framework vervolgens een eerste versie van uw software-oplossing. Alle functionaliteit zit erin en werkt. Uw oude data, de gebruikers, de schermen voor invoer en bewerking, printen, uitwisselen, e-mailen, etc. U kunt direct aan de slag. Op basis van de praktijkervaringen passen we het systeem verder aan totdat het helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

Wat voor software maken wij?

Onze softwareoplossingen helpen om de processen in uw organisatie makkelijker, sneller en beter te maken. Alle belangrijke informatie is met elkaar verbonden waardoor gegevens over klanten, orders, voorraad en bijvoorbeeld facturatie naadloos op elkaar aansluiten.

Onze software maakt het makkelijk om informatie op te slaan, slim te bewerken en te delen met andere systemen binnen en buiten uw organisatie. Bijvoorbeeld met vervoerders en leveranciers. Geen losse systemen of lijstjes meer, die tijdrovend en foutgevoelig zijn. En de flexibiliteit om later zaken aan te passen of nieuwe processen en koppelingen toe te voegen.

Met onze software kunt u ook uw klanten eenvoudig toegang geven tot de informatie in uw systeem. Bijvoorbeeld om voorraadchecks te doen, om problemen te melden of bijvoorbeeld om onderhoud aan te vragen.

Bekijk onze praktijkcases om een beeld te krijgen van de concrete toepassingen die we hebben ontwikkeld.

De voordelen van onze Framework aanpak

Semi-maatwerk

Ons Framework is een semi-maatwerkoplossing. Onze slimme basis is het vertrekpunt. Met uw wensen en uitgangspunten configureren en passen we deze aan tot uw specifieke softwareoplossing.

Geen technische kennis nodig

Alle technische kennis voor het ontwerpen en maken van software zit in ons Framework. U hoeft alleen maar kennis te hebben van uw organisatie en wat u wilt. Zie wat het heeft opgeleverd voor andere klanten.

Modules, componenten & maatwerk

Alle bedrijfsprocessen en activiteiten hebben wij in modules verwerkt. U kiest alleen dat wat u nodig heeft. Dat kunt u aanvullen met verschillende componenten en waar nodig maatwerk.

Flexibel

Elke situatie kent voortschrijdend inzicht en verandering. Wij ontwikkelen uw oplossing daarom in stappen. Ook na geruime tijd zijn aanpassingen eenvoudig en snel te realiseren.

Weten hoe dat gaat en wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn?

Neem contact met ons op