IT’ers met een passie voor complexe vraagstukken

Het mooiste compliment...

Vakidioten. Zo omschreef een klant ons eens. Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen. Want dat is wat wij zijn. IT’ers met een passie voor complexe vraagstukken. Complexe vraagstukken die wij voor onze klanten omzetten in praktische softwareoplossingen. Oplossingen die hun werk makkelijker, sneller en beter maken.

Dat kan slimmer.

Wij zijn Efficiency Online 20 jaar geleden gestart omdat wij iets complex als software ontwikkelen, praktisch, snel en makkelijk wilden maken. Wij zagen dat klanten geen zin meer hadden in lange en dure IT-trajecten met het risico iets te krijgen dat niet voldoet aan de verwachting.

Samen met onze klanten ontwikkelen wij software die flexibel is en makkelijk mee kan groeien met de beweging van uw bedrijf.
 

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures

Ons team

Het team van Efficiency Online bestaat uit 15 talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden: IT architecten, developers, interaction designers, business analisten en projectleiders. Stuk voor stuk mannen én vrouwen met een passie om uw automatiseringsvraagstuk te vertalen in een bruikbare oplossing.

De medewerkers werken, afhankelijk van het project, samen in flexibele multidisciplinaire teams. Zo kunnen wij elke opgave heel precies van een antwoord voorzien.